Приказ основних података о документу

dc.creatorReis, F. S.
dc.creatorStojković, Dejan
dc.creatorBarros, L.
dc.creatorGlamočlija, Jasmina
dc.creatorĆirić, Ana
dc.creatorSoković, Marina
dc.creatorMartins, A.
dc.creatorVasconcelos, M. H.
dc.creatorMorales, P.
dc.creatorFerreira, I. C. F. R.
dc.date.accessioned2016-05-23T11:00:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.issn1439-0221
dc.identifier.urihttps://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/2126
dc.languageEnglish
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourcePlanta Medica
dc.subjectChemical characterization
dc.subjectnutraceuticals
dc.subjectbioactive compounds
dc.subjectantioxidant and antimicrobial potential
dc.titleSuillus granulatus (L.) Roussel as a source of bioactive compounds: Comparative study between mushrooms from different originsen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractРеис, Ф. С.; Стојковиц, Д.; Баррос, Л.; Ћирић, Ана Д.; Гламочлија, Јасмина М.; Соковић, Марина Д.; Мартинс, А.; Васцонцелос, М. Х.; Моралес, П.; Ферреира, И. Ц. Ф. Р.
dc.citation.issue16
dc.citation.volume80
dc.identifier.wos000345550400121
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_ibiss_2126


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу